Ušli ste na stranicu sa oglasima i ne znate kako da kontaktirate vlasnika? To je jako jednostavno. Postoje nekolika načina, a koji od njih je u funkciji i koji je najudobniji – zavisi od konkretnog oglasa. Mi ćemo pokušati da otkrijemo sve moguće varijante.

Prosječan oglas na sajtu madv.me izgleda otprilike ovako:


1. Ljudi često ostavljaju svoje kontakte u sekciji „Kontakt“.


2. U sekciji „Dodatne informacije“ postoji polje u kom se nalazi link, koji vodi do korisnika socijalne mreže Facebook. Kod većine oglasa to je najudobniji način da kontaktirate vlasnika oglasa na sajtu madv.me. Pređite uz pomoć linka na datu stranicu u pišite u inbox vlasniku.


3. Ako u sklopu oglasa postoji opcija „Kontaktirati vlasnika“, znači da je vlasnik oglasa ostavio svoju elektronsku poštu i Vi možete da mu pošaljete email uz pomoć posebne forme koju dobijate, biranjem opcije „Kontaktirati vlasnika“.


 

 

 

 

I, najvažnija stvar, u vezi bilo kog pitanja možete da kontaktirate nas, korišćenjem opcije u donjem desnom uglu ekrana. To je momentalna veza sa konsultantima našeg sajta, koji će Vam pomoći na bilo kojoj etapi, bilo da je to registracija, kreiranje ili uklanjanje oglasa!

 

 

Uvijek ste dobrodošli na naš sajt!

Sa poštovanjem Administracija!

 

 

Search