Instrukcija „korak po korak“ o tome, kako da postavite oglas na sajt madv.me, kako za registrovane, tako i za nove korisnike sajta.

 

Opciju „Dodaj oglas“ možete koristiti nalazeći se na bilo kojoj stranici sajta madv.me, ona se nalazi u gornjem tamnom bloku sajta.


 

Ako još nijeste koristili naš sajt, Vi prvo ulazite na početnu stranicu, a izgleda ona otprilike ovako


Na početnoj stranici možete izabrati bilo koju opciju . Registracija ili ulaz uz pomoć Facebook su značajno jednostavniji i ne morate ništa da pamtite, ako ste već korisnik ove socijane mreže.


A, možete proći i kompletnu registraciju, što je malo komplikovanije. Morate izabrati tu opciju i u dodatnom prozoru, koji se otvorio, popuniti formu registracije, i naravno zapamtiti login i lozinku.


Poslije toga možete ući uz pomoć forme, koja se nalazi ispod, poslije unošenja podataka, koje popunili prilikom registracije.


Ušavši na sajt, i ponovo izabravši opciju „Dodati oglas“, otvoriće se forma za kreiranje oglasa. Popunite sva obavezna polja, koja su označena zvjezdicom, a takođe i dodatna polja, i zapamtite da što ste više polja popunili kreirajući oglas – biće veće interesovanje posjetilaca.


 

 

 

 

 

 

I, najvažnija stvar, u vezi bilo kog pitanja možete da kontaktirate nas, korišćenjem opcije u donjem desnom uglu ekrana. To je momentalna veza sa konsultantima našeg sajta, koji će Vam pomoći na bilo kojoj etapi, bilo da je to registracija, kreiranje ili uklanjanje oglasa!

 

 

Uvijek ste dobrodošli na naš sajt!

Sa poštovanjem Administracija!

 

Search